Привет, если интересны шаблоны для Blogger, прошу ко мне BTemplate.ru, можно добавить свой шаблон, почитать помощь в установке макета.
RSS

Модуль 1. Рефлексія

    Цей модуль допоміг мені зрозуміти, що проектні технології можна застосовувати практично до кожної теми програми, обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а також після нього, як організувати ВСІХ учнів в проектну дільність, як оцінити діяльність учнів в проекті, як навчити вчителів використовувати сервіси веб 2.0 в проектній діяльності.
    Розглянуті в даному модулі допоміжні сайти допоможуть підвищити рівень викладання навчальної дисципліни в школі, а також допомагати педагогам впроваджувати метод проектів в навчальних закладах області.

     Ознайомилася з методом навчальних проектів

   Хочу навчитися допомогти учням будувати власну траєкторію навчання, правильно оцінювати учнівські проекти за допомогою формуючого оцінювання

     Цікаво було працювати з електронним посібником, зареєструватися на сайті Wiki.Iteach/ під час роботи над 1 модулем зазнали труднощі в обдумуванні ідей та теми власного проекту, що стимулювало.
     Новим було дізнатися про навички 21 століття і буду використовувати їх для ефективного навчання учнів


0 коментарі:

Дописати коментар